طرز تهیه کوکی خانگی خوشمزه با ماندگاری بالا+کوکی بادام و شکلات
کوکی بادام و شکلات
ین کوکی خیلی خوشمزه است، کوکی که با بادام و شکلات درست بشه باید تنها خورد و به کسی تعارف نکرد.
منتهی در تهیه این کوکی دو نکته را رعایت کنید
یک: بیشتر از ده دقیقه در فر نزارید چون سفت میشه
دو: شکرش از نظر من یه ذره زیاد بود اگر زیاد شیرین نمیپسندین، شکرش رو در حد سه ق غ کم کنید.
کوکی بادام و شکلات
مواد لازم:
آرد بادام یک و یک دوم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
آرد یک دوم پیمانه
شکلات چیپسی یک دوم پیمانه
جوش شیرین یک دوم ق چ. قابل جایگزینی با بیکینگ پودر
نمک یک چهارم ق چ
شیر ۳ق غ
روغن مایع ۳ق غ
وانیل مایع ۲ق چ
فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید.
آرد بادام . شکر و آرد و شکلات چیپسی و جوش شیرین و نمک رو در یه کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
شیر و روغن مایع و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
از خمیر کوکی به اندازه یکسان برداشته و گرد کنید و روی کاغذ نسوز قرار بدید.
با دست کمی خمیر رو پهن کنید و در فر به مدت ده دقیقه قرار بدید.
مجدد تاکید میکنم بیشتر از ده دقیقه در فر نزارید چون سفت میشه.