آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی هاکوکی مغزدارکوکی ها

طرز تهیه کوکی خانگی خوشمزه با ماندگاری بالا+کوکی بادام و شکلات

کوکی بادام و شکلات

 

ین کوکی خیلی خوشمزه است، کوکی که با بادام و شکلات درست بشه باید تنها خورد و به کسی تعارف نکرد.

منتهی در تهیه این کوکی دو نکته را رعایت کنید

یک: بیشتر از ده دقیقه در فر نزارید چون سفت میشه
دو: شکرش از نظر من یه ذره زیاد بود اگر زیاد شیرین نمی‌پسندین، شکرش رو در حد سه ق غ کم کنید.

کوکی بادام و شکلات

مواد لازم:

آرد بادام یک و یک دوم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
آرد یک دوم پیمانه
شکلات چیپسی یک دوم پیمانه
جوش شیرین یک دوم ق چ. قابل جایگزینی با بیکینگ پودر
نمک یک چهارم ق چ
شیر ۳ق غ
روغن مایع ۳ق غ
وانیل مایع ۲ق چ

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید.

آرد بادام . شکر و آرد و شکلات چیپسی و جوش شیرین و نمک رو در یه کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

شیر و روغن مایع و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

از خمیر کوکی به اندازه یکسان برداشته و گرد کنید و روی کاغذ نسوز قرار بدید.

با دست کمی خمیر رو‌ پهن کنید و در فر به مدت ده دقیقه قرار بدید.

مجدد تاکید میکنم بیشتر از ده دقیقه در فر نزارید چون سفت میشه.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن