آموزش شیرینیشیرینی خانگیکاپ کیککیککیک پزیکیک شکلاتیکیک شیفون موکاکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه مافین شکلاتی مغزدار، طرز تهیه مافین شکلاتی

 

مافین شکلاتی مغز دار بسیار پرطرفدار است. مخصوصا برای کسانی که عاشق کیک های شکلاتی هستند.

مواد لازم:
باترمیلک ۱۲۵میلی لیتر (یک دوم پ)
روغن مایع ۶۲گرم (یک چهارم پ)
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم ق چ
آرد ۱۵۰ گرم (یک پ)
شکر ۱۰۰ گرم (یک دوم پ)
پودر کاکائو ۳۵گرم (یک چهارم پ)
جوش شیرین یک دوم ق چ (قابل جایگزینی با بیکینگ پودر)
قهوه فوری یک ق چ
نمک یک پینچ
شکلات خرد شده یک دوم پ

   

طرز تهیه:

باترمیلک و روغن مایع و تخم مرغ و وانیل را هم بزنید.
آرد و شکر و پودر کاکائو و جوش شیرین و قهوه فوری و نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد مایع اضافه کنید و هم بزنید.
شکلات خرد شده رو اضافه کنید و کمی هم بزنید.

نصف کپسول رو پر کنید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.

نکته:

? با این مقدار مواد هفت مافین خواهید داشت.  
?بجای جوش شیرین میتونید بیکینگ پودر بریزید اما یک ق چ.
?برای تهیه باترمیلک صد گرم شیر را با ۲۵ گرم سرکه سفید مخلوط کنید و اجازه بدید پنج دقیقه بمونه و بریده بریده بشه بعد استفاده کنید.
?بعد از پخت مافین وسط اون رو خالی کردم و کرم فندقی کارات ریختم
?خامه رو فرم دادم و داخلش نسکافه گلد ریختم و با ماسوره 2D طرح رزت زدم.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن