آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک یخچالی

طرز تهیه کیک تیرامیسو ایتالیایی اصل با کیک خوش بافت و خوشمزه

 

شاید یه روزی دلت یه کیک بخواد که کیک عصرونه نباشه

خامه ای هم نباشه بدون شک کیک تیرامیسو بهترین انتخابه 

بریم سراغ رسپی که خیلی عالیه

مواد لازم کیک:

آرد ۳۲۵ گرم
بیکینگ پودر دو و نیم ق چ
نمک نصف ق چ
کره ۱۶۸ گرم
شکر ۳۱۰ گرم
روغن سه ق غ
وانیل یک ق چ
تخم مرغ ۴عدد
شیر یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

قالب بیست سانتی رو چرب و آرد پاشی کنید .

ته قالب هم کاغذ روغنی بزارید.
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
کره و شکر و روغن و وانیل را مخلوط و هم بزنید تا پفکی شود.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

هر بار لبه های کاسه را تمیز کنید و مواد را به وسط ظرف بیارید.

نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.

شیر را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید.

بقیه مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

در این مرحله مایه را زیاد هم نزنید.

خمیر را در قالب ریخته و در فر قرار دهید تا بپزد.

مدت زمان پخت ۳۵ دقیقه است.

مواد لازم فیلینگ تیرامیسو:

زرده تخم مرغ ۵عدد
شکر ۱۰۴ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۴۲ گرم
خامه ۲۴۰ گرم

آب داغ ۱۲۰ گرم
پودر قهوه ده گرم
شکر ۳۹ گرم

زرده و شکر را بن ماری کنید و به مدت هشت دقیقه مرتب هم بزنید تا خامی زرده گرفته شود.
مخلوط را کنار گذاشته تا خنک شود در این فاصله خامه را فرم دهید.
پنیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
خامه را در دو مرحله به پنیر و تخم مرغ اضافه کنید.

پودر قهوه و شکر و آب جوش را مخلوط کرده کنار بگذارید.

مواد لازم فراستینگ:

کره ۱۴۰ گرم
پودر قند ۴۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۸۵ گرم
نمک نصف ق چ
وانیل یک ق چ

 

 

کره را هم بزنید تا یکدست شود، نصف پودر قند را اضافه کنید.

پنیر را اضافه کنید.

نمک و وانیل را اضافه کنید.

باقیمانده پودر قند را اضافه کنید.

اگر مایه فراستینگ خیلی سفت بود میتوان به آن کمی خامه اضافه کرد تا نرم تر شود.

برای اسمبل کردن کیک را برش بزنید.

لایه ها را با مخلوط اسپرسو تر کنید.

دور تا دور لایه اول را با فراستینگ پر کنید.

وسط کیک فیلینگ بریزید.

لایه دوم کیک را روی لایه اول قرار دهید و مجدد کار را تکرار کنید.

بعد از فیلینگ گذاری کیک را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس با مابقی فراستینگ کیک را خامه کشی کنید.

نکته : میزان پودر قند در فراستینگ ۵۳۰ گرم بود، اما چون شیرینی فراستینگ زیاد میشد من ۴۵۰ گرم ریختم.

به جای پودر قهوه از نسکافه استفاده کردم و شکر را از مخلوط حذف کردم.

می توانید کیک را در چهار یا سه قالب بیست سانتی بپزید که لایه ها را برش نزنید.

من همه را در یک قالب پختم و برش زدم.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن