کاپ کیک

طرز تهیه کاپ کیک ماربل یا مرمری مجلسی فوق العاده+ کاپ کیک دو رنگ

این کاپ کیک های مرمری خوشمزه با استفاده از یک خمیر پایه درست می شوند!

درست کردن آن‌ها بسیار آسان است و با کرم کره‌ای مرمری تزیین می‌شوند.

 

پایه خمیر کاپ کیک مرمری

 کره بدون نمک ذوب شده 3/4 پیمانه (170 گرم)

 خامه ترش 1/2پیمانه (125 گرم) 

در صورت نیاز می توان از ماست ساده، شیر کامل به جای خامه ترش استفاده کرد.

 آب 1/2 پیمانه (120 گرم)

 سفیده تخم مرغ  1/3 پیمانه (90 گرم)

 عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری (15 گرم)

 آرد 1 پیمانه (125 گرم)

 شکر 1 پیمانه (200 گرم)

 بیکینگ پودر 1/2 1 قاشق چایخوری (6 گرم)

 نمک 1/2 قاشق چایخوری (3 گرم)

 جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری (2 گرم)

برای کاپ کیک وانیلی

 آرد 1/3 پیمانه (40 گرم)

برای کاپ کیک شکلاتی 

 پودر کاکائو 1/4 پیمانه (25 گرم)

 باترکریم وانیلی

 کره  1 پیمانه (226 گرم)

 عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری (12 گرم)

 نمک 1/2 قاشق چایخوری (3 گرم)

 پودر قند  1/2 3 پیمانه (454 گرم )

 خامه غلیظ یا خامه فرم گرفته 1/4 پیمانه (60 گرم)

باترکریم شکلاتی

 شکلات تلخ، ذوب شده و خنک شده 1/2 پیمانه (90 گرم)

 پودر کاکائو 1/4 پیمانه(25 گرم)

 خامه غلیظ یا خامه فرم گرفته 1/4 پیمانه (60 گرم)

 طرز تهیه خمیر کاپ کیک مرمری:

فر را با دمای  175 درجه سانتیگراد گرم کنید و  قالب مافین را با  16 کپسول بپوشانید .

 کره ذوب شده، خامه ترش، آب، سفیده تخم مرغ و  عصاره وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود.
 آرد و شکر و بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را الک کنید.

مواد خشک را در مواد مرطوب ریخته و با همزن هم بزنید.

نیمی از خمیر کاپ کیک را در یک کاسه جداگانه ریخته و 40 گرم آرد اضافی برای کاپ کیک وانیلی را به آن افزوده  و به بقیه خمیر 25 گرم پودر کاکائو اضافه کنید. 

به طور متناوب خمیر وانیلی و شکلاتی را در کپسول ریخته و دو سوم کپسول را پرکنید.خمیر را با یک چاقو یا خلال دندان به طور دورانی بچرخانید.

به مدت 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کاپ کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. 

کاپ کیک ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

 

باترکریم وانیلی:

 کره را با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
 عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید.
 پودر قند وخامه را اضافه و به آرامی  و با سرعت کم مخلوط کنید.
نیمی از فراستینگ را در یک کاسه جداگانه بریزید و 1/2 پیمانه شکلات تلخ ذوب شده و خنک شده، 1/4 پیمانه پودر کاکائو و 1/4 پیمانه خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

اگر فراستینگ خیلی غلیظ باشد، خامه  (هر بار 1 قاشق غذاخوری) اضافه کنید. اگر فراستینگ خیلی رقیق بود، پودر قند بیشتری (هر بار 1/4 پیمانه) اضافه کنید.

در درون قیفی که ماسوره  Wilton 1M قرار دادید نیمی باترکریم وانیلی و نیمی باترکریم شکلاتی  بریزید و روی کاپ کیک ها را تزیین کنید.

                          
این دستور 16 کاپ کیک با اندازه استاندارد درست می کند. در صورت نیاز می توان آن را دو برابر یا نصف کرد.

از این دستور می توان برای تهیه کاپ کیک های کوچک مرمری نیز استفاده کرد که حدود 50 مینی کاپ کیک به دست می آید.

این کاپ کیک ها را می توان به مدت یک روز در دمای اتاق، حداکثر 5 روز در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگهداری کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن