پنکیک خانگی

دستور پنکیک خانگی با مغزی شکلات

پنکیک یکی از شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه در سراسر دنیاست.

دستوری که در این پست می بینید با بافت پنبه ای و عالی است و خمیر سبکی دارد.

مواد لازم:

 تخم مرغ 3 عدد

 شکر 30 گرم
آرد 80 گرم 
 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
 عسل 1 قاشق چایخوری
 وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
 آب 10 گرم

 طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با شکر، وانیل مایع و عسل هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. باید خمیری روان، صاف و براق بدست آورید.

آب را اضافه کرده و مخلوط کنید.
روی کاسه را بپوشانید و بگذارید 10 تا 20 دقیقه بماند.

در ماهیتابه  و روی حرارت ملایم، یک ملاقه کوچک از خمیر را بریزید.

پس از بالا آمدن حباب ها روی سطح، پنکیک را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر نیز بپزد.

پس از پخته شدن همه پنکیک ها، یک قاشق چای خوری از شکلات را در مرکز آن بریزید.

سپس پنکیک دوم را روی آن قرار دهید. انتهای آن را فشار دهید تا کناره ها بسته شوند.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن