بامیهشیرینی خانگیشیرینی ماه رمضاننان رمضان

طرز تهیه لگیمات عربی+لگیمات جنوبی

لگیمات یک نوع شیرینی عربیه که جنوبی های عزیزمون زیاد توی ماه مبارک درست میکنند

توی خونه ما که بیشتر از زولبیا بامیه طرفدار داره

بریم اول شربتش رو بگم براتون،

شیره لگیمات (شربت بار)

شکر سه پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
جوهر لیمو یک دوم ق چای خوری
آب برای حل کردن جوهر لیمو ۳ق غ
زعفرون به مقدار لازم
هل ۴عدد(من دو ق چ عرق هل ریختم)

گلاب یک چهارم پیمانه
گلوکز یک ق غ

شکر و آب را روی حرارت کم قرار دهید تا شکر حل شود (بدون هم زدن)
جوهر لیمو را با آب حل کنید و با برس اطراف قابلمه بزنید تا شکرک نزند

زعفران، هل و گلاب را اضافه کنید اجازه دهید بیست دقیقه بجوشد و کمی غلظت بگیرد

حرارت را خاموش و گلوکز را اضافه کنید.

مواد لازم لگیمات

آب گرم یک لیوان
خمیر مایه یک ق غ
شکر دو ق غ
آرد دو و یک چهارم پیمانه

شیر خشک دو ق غ
نشاسته ذرت دو ق غ

نمک کمی
روغن مایع یک چهارم پیمانه

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید، روغن مایع و آب را اضافه کنید و هم بزنید.

روی خمیر را پوشانده و اجازه دهید نیم ساعت بمونه (برای من دو ساعت موند)

مایه را در قیف ریخته و در تابه ای که در آن روغن ریختید و داغ شده برش بزنید.

با قیچی برش های کوچکی از خمیر بزنید و داخل روغن داغ بندازید.

تابه را با دست تکون بدید تا کمی شکل بگیره بعد با قاشق جابجا کنید تا کاملا سرخ شود.

لگیمات ها را در شربت خنک بندازید.

میتونید شربت را روز قبل درست کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن