طرز تهیه مرنگ پفکی با موس شکلاتی بسیار خوشمزه و ترد مخصوص عید
![](https://rosecakes.ir/wp-content/uploads/2025/02/434859863_741202494821754_1302212439211556125_n-780x405.jpg)
-
بینظیرترین مرنگی که تا الان امتحان کردم
هر کی این رسپی رو درست نکنه ده هیچ عقبه
فقط ورق بزن ببین بافتشو وااااای
این مرنگ جان دلبرمون رو تضمینی درست کنید، و لذت ببرید.
مرنگ با موس شکلاتی
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۶ عدد
شکر دانه ریز یک و یک سوم پیمانه
رنگ خوراکی دلخواه
پودینگ فوری وانیلی یا شکلاتی ۹۴ گرم
خامه یک پیمانه
خامه ترش یک دوم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
پودر قند یک چهارم پیمانه
تمشک و نعناع برای تزیینبرای درست کردن مرنگ دستور رو دقیق بخونید و دقت کنید تا دچار مشکل نشین.
فر رو روی ۱۸۰ درجه گرم کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بزارید.
سفید و شکر رو مخلوط کنید و روی بخار آب در حال جوش”بن ماری” کنید.
سفیده و شکر رو هم بزنید تا شکر حل بشه.
از رو حرارت بردارید و اگر دوست داشتید بهش اسانس بزنید.
سفیده رو با همزن ده دقیقه بزنید تا فرم بگیره. در صورت تمایل کمی رنگ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سفیده ها یکدست رنگی بشن.
حالا داخل قیف ماسوره دلخواه بزارید و مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی کاغذ روغنی پایپ کنید.
سینی رو داخل فر قرار بدید و دمای فر رو روی کمترین درجه بزارید تا مرنگها یک ساعت داخل فر بمونه.
بعد از یک ساعت فر رو خاموش کنید، در فر رو باز نکنید و اجازه بدید مرنگ ها چند ساعت داخل فر بمونه
توی ظرفی پودینگ و خامه و خامه ترش و شکر و شیر رو مخلوط کنید و روی اون رو بپوشونید و یک ساعت توی یخچال بزارید.
بعد داخل مرنگ ها پایپ کنید و روش با تمشک و نعنا تزیین کنید.
تمشک ترش به همراه مرنگ مزه و طعم بی نظیری ایجاد میکنه.
پ. ن: من پودینگ شکلاتی پیدا نکردم جاش از پودینگ وانیلی استفاده کردم. کنارش ۵۰ گرم شکلات سفید رو هم بن ماری کردم و به مواد اضافه کردم.