آموزش پخت ناننان ها

طرز تهیه نان کره ای نرم ترجمه و اجرا خانه کیک رز

طرز تهیه نان کره ای نرم  ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم:

آب ولرم 100 گرم

خمیر مایه فوری 3 گرم

آرد 200 گرم

شکر 20 گرم

نمک 3 گرم

پودر شیر خشک بدون چربی 5 گرم

تخم مرغ همزده 30 گرم

کره 25 گرم

کره برای روی نان مقداری

طرز تهیه:

مخمر را در آب ریخته و ده دقیقه رویش را پوشانده تا عمل بیاید.

آرد و شکر و نمک و شیرخشک را مخلوط کرده و خمیر مایه را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ همزده را اضافه کنید.

خمیر راکاملا هم بزنید.

خمیر چسبنده است، خمیر را کاملا ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.

کره را به خمیر اضافه کرده و کاملا ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید.

خمیر را در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید.

پف خمیر را گرفته و به شکل دلخواه فرم دهید.

خمیر را در قالب گذاشته، رویش را بپوشانید تا حجم پیدا کند.

روی خمیر را  با  مخلوط تخم مرغ و شیر رومال کرده، مقداری کره روی آن ریخته و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن