آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی های مازندرانی

آموزش شیرینی مازندرانی مرمکه

شیرینی مازندرانی مرمکه

مواد لازم:

برنج نیم دانه: یک پیمانه

شکر: 1/5 پیمانه

کره:  100 گرم

رازیانه: 1/5 قاشق غذاخوری

گردو خرد شده: یک پیمانه

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. برنج را از 24 ساعت قبل خیس کنید.
  2. برنج را با دو پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا آرام آرام باز شود و لعاب اندازد.
  3. زمانی که آب برنج نزدیک به تمام شدن باشد کره، رازیانه، شکر، زعفران و گردو را زمانی اضافه کنید.
  4. از شعله پخش کن استفاده کنید تا برنج ته نگیرد.
  5. وقتی آب آن کاملا بخار شد روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرارداده تا کاملا مغز پخت شود.
  6. مواد تهیه شده را داخل سینی به ارتفاع 2 تا 3 سانتی‌متر پهن کرده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  7. شیرینی ها را به شکل لوزی برش زده و با گردو یا پسته تزیین نمایید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن