آموزش شیرینی نارگیلی بازاری
شیرینی نارگیلی
مواد لازم
سفیده تخم مرغ : ۲۰۰ گرم
شکر دانه ریز : ۴۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب و ریز : ۲۰۰ گرم
روغن مایع : ۲۰۰ گرم
ابلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و شکر را با هم در ظرف مخلوط کنید.
گاز را با شعله خیلی کم روشن کنید. مرتب با هم زن دستی یا کفگیر استیل و بدون توقف به هم زدن و داغ کردن نارگیل ادامه دهید.
تا زمانی که نارگیل اینقد داغ شود که نتوانید انگشت را درون ان نگه دارید(هدف از این کار دوب کردن شکر است)
سپس گاز را خاموش کنید.
روغن مایع و ابلیمو را به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
اجازه دهید تا خمیر کاملا سرد شود.
پس از سرد شدن فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید.÷
مجدد نارگیل را به خوبی مخلوط کنید و با ماسوره ساده با فاصله قیف بزنید. و در فربه مدت 15 دقیقه قرار دهید.
نکات:
پودر نارگیل باید چرب – ریز و ترجیحا مارک سریلانکا باشد. اگر پودر نارگیل درشت بود قبل از استفاده حتما چرخ کنید.
هنگام مخلوط کردن در روی حرارت به هیچ عنوان توقف نکنید.
خمیر نارگیلی در هنگام ماسوره زدن باید کاملا سرد باشد
شیرینی نارگیلی بعد از پخت باید روش کاملا ترک ترک ریز و چسپیده به هم باشد.
اگر ترک های شیرینی نارگیلی باز و بزرگ بود مقدار شکر زیاد است(راه حل اضاف کردن مقداری ارد برنج است )
اگر نارگیلی بدون ترک و زبر و بدون براقی بود شکر کم است(راه حل اضاف کردن کمی شکر است)
اگر نارگیلی هنگام پخت گوشتی نبود و بیش از حد نازک و براق و پهن بود دمای خمیر هنگام ماسوره زدن داغ بوده ( راه حل خنک کردن خمیر است)
اگر ابلیمو در دسترس نداشتین برای دستورات خانگی از نصف قاشق سرکه استفاده کنید
خمیر نارگیلی را میتوانید در یخچال نگه داری کنید و هروقت که مهمان داشتید ان را کمی گرم کنید و بلافاصله پخت کنید
شیرینی نارگیلی را پس از سرد شدن سلفون بکشید و تا ۱۰ روز در محیطی خنک نگه داری کنید.