آموزش شیرینی کرینکل شکلاتی استاد وفاپیشه
کوکی کرینکل شکلاتی الهام وفاپیشه
مواد لازم:
یک پیمانه(۱۲۰ گرم) پودر کاکائو
۲ پیمانه(۴۰۰ گرم)شکر دانه ریز
نصف پیمانه(۱۲۰ گرم)کره یا روغن مایع هم جواب میده…فرقی نداره
تخم مرغ ۴ عدد
۲ ق چ وانیل مایع
نصف ق چ نمک
۲ ق چ بکینگ پودر
۲ پیمانه(۲۴۰ گرم)آرد همه منظوره
نصف پیمانه پودر قند برای روی شیرینی
طرز تهیه:
داخل ظرفی پودر کاکائو و شکر دانه ریز و کره را خوب مخلوط کنید و با دور متوسط دستگاه هم بزنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هم زدن هر تخم مرغ کاملا مواد را با لیسک زیرو رو کنید.
سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کرده و با همزن بزنید.
وانیل را اضافه کنید.
آرد و نمک و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.
این مواد رو دست کم برای ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و روی ظرف را حتما نایلون قرار دهید.
فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و کرینکل ها را به صورت گلوله های بزرگ تر از فندق در اورده و در پودر قند بغلطانیدو به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
پ.ن: من کرینکل ها را بعد از غلتاندن در پودرقند به مدت یک ربع در یخچال گذاشته سپس در فر قرار دادم.