آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

آموزش نان آچما

نان آچما

مواد لازم برای خمیر نان:

آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم

شیر ۲۰۰گرم

ماست ۱۵۰گرم

نمک ۱۰گرم

مخمر فوری ۱۰گرم

شکر ۱۰گرم

روغن مایع ۵۰ گرم

طرز تهیه: 

آرد،نمک،شکر و مخمر  را با هم ترکیب کنید.

ماست و روغن را اضافه کنید.

در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید.

همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابت است، مایعات را با احتیاط اضافه کنید. ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستور گفته شده، مصرف شود.

خمیر را با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز دهید تا جایی که چسبندگی آن از بین رود و خمیر از دیواره های ظرف همزن جدا شود و اگه تکه ای از خمیر را با دست باز کنید صاف و یکدست باشد و بتوانید آن را نازک کنید بدون اینکه پاره شود.

خمیر را چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده گذاشته، روی ان را بپوشانید و استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

بعد از خمیر تکه های 90 گرمی(این اندازه دلخواهه)جدا کنید چونه بگیرید و با وردنه بصورت بیضی باز کنید.

یک طرفش مواد میانی دلخواهتان را گذاشته و یک طرفش را با کاتر پیتزا یا هر وسیله ای که در دسترس دارید بصورت خطهای کنار هم برش دهید.

از طرفی که مواد گذاشتید بپیچید و در سینی فر با فاصله قرار دهید.

روی سینی را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر استراحت کند و حجیم شود.

روی خمیر را رومال بزنید.

برای رومال از یک عددزرده تخم مرغ، یک قاشق چای خوری خامه یا شیر و کمی زعفران استفاده کنید.

سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار دهید. داخل فر یک ظرف آب قرار دهید.

برای مواد میانی میتوان  ازهر چیزی به دلخواه استفاده کرد مانند گوشت چرخ شده گوسفندی که با پیاز و ادویه جات تفت داده شده همراه با رب گوجه و قارچ تفت داده شده و پنیر پیتزا . شما می توانید از هر نوع مواد گوشتی یا غیر گوشتی یا حتی پنیر به تنهایی استفاده کنید فقط رطوبت مواد زیاد نباشد.

پ. ن: من برای داخل نان از نوتلا استفاده کردم.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن