آموزش گلت تمشک
گلت تمشک
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر قهوه ای 2 ق غ (قابل جایگزین با شکر سفید)
کره سرد یخچالی 150 گرم
نمک 1/2 ق چ
آب یخ 3-6 ق غ
وانیل 1/2 ق چ
طرز تهیه:
کره و آرد و نمک و شکر را با چنگال یا نوک انگشت هم بزنید.( اصلا حرارت دست را منتقل نکنید)
آب سرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا مانند خرده شن شود.
وانیل را اضافه کنید. خمیر را در فریزر ریخته و پهن کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته: برای موادی مثل توت فرنگی،تمشک و آلبالو ….به ازای نیم کیلو میوه 4 ق غ شکر به اضافه ی یک و نیم ق چ نشاسته ذرت اضافه کنید.
خمیر را با وردنه باز کرده و تمشک را در وسط خمیر ریخته، به اندازه ی نیم سانت از اطراف خمیر راخالی گذاشته، دور تا دور خمیر را روی تمشک تا کنید.
روی خمیر تا زده را با زرده تخم مرغ و شکر رومال کنید و کمی بادام پرک یا خلال پسته روی خمیر بریزید.
گلت را به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه قرار دهید.