آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک هویج با طعمی بی نظیر

        کیک هویج و گردو

       مواد لازم:

      آرد سفید 3 پیمانه

     روغن مایع 1 و 1/2 پیمانه
     هویج رنده  شده 3 پیمانه

     تخم مرغ درشت 3 عدد
     شکر 2 پیمانه
     باترمیلک 1/3 پیمانه

    نمک یک پنسه
    عصاره مایع وانیل 1 قاشق چای خوری
   جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
   بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
    دارچین 1 قاشق چای خوری
   پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری(اختیاری)
   گردو ، پسته، بادام (ازهرکدام که تمایل داشتید) خرد شده 1 پیمانه یا 100 گرم

?طرز تهیه:

  1.  برای تهیه باترمیلک یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را داخل لیوانی ریخته روی آن نصف پیمانه شیر بریزید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت استراحت دهید تا شیر بریده و غلیظ شود و باترمیلک شکل بگیرد.
  2. همه مواد را اندازه گیری کنید .
  3. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  4. دو عدد قالب گرد 20 سانتی را چرب کرده کف آنها کاغذ روغنی قرار دهید.
  5. تخم مرغ، شکر،وانیل، نمک، روغن و باترمیلک را با همزن دستی مخلوط کنید.
  6. در ظرف دیگری مواد خشک را الک و مخلوط کنید.
  7. مواد خشک را کم کم به مواد خیس اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنید . مواد را در حدی که یکدست شوند هم بزنید. از هم زدن زیاد بپرهیزید.
  8.  هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید.
  9. مواد را در دو قالب ریخته و در طبقه وسط فر قرار دهید. می توانید بعد از حدود 40 دقیقه به وسیله یک سیخ چوبی پخت کیک را متحان کنید. زمان پخت بستگی به میزان مواد و جنس قالب و دمای فر شما دارد.

       مواد لازم کرم پنیری:
       کره 100گرم
       پنیر خامه ای 200 گرم
       عصاره مایع وانیل 1 قاشق چای خوری
       پودر قند2 تا 3 پیمانه
       شیر یا خامه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
      طرز تهیه:

  1. کره و پنیر خامه ای را که کاملا به دمای محیط رسیده و نرم شده اند با همزن مخلوط کنید.
  2.  وانیل و پودر قند را کم کم اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. هرچقدر پودر قند بیشتری اضافه کنید کرم پنیری شما سفت تر می شود. 
  3.  یک تا دو قاشق غذاخوری خامه یا شیر به کرم اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
    نکته: کیک هویج همیشه با کرم پنیری تزئین و سرو می شود.
           این کیک به خاطر داشتن باترمیلک و هویج بسییار نرم و خوشمزه است.

کیک هویج و گردو

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن