آموزش کیکآموزش گاناشکیککیک پزیکیک شکلاتیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک چوبل شکلاتی فوق العاده

کیک چوبل شکلاتی فوق العاده   Dark and White Chocolate Cake

ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:

تخم مرغ 5 عدد

شکر 60 گرم

روغن مایع 80 گرم

شیر 100 گرم

آرد 120 گرم

پودر کاکائو 30 گرم

شکر 100 گرم

شکلات تلخ 150 گرم

شیر 100 گرم

خامه 150 گرم

شکلات سفید 80 گرم

شیر 50 گرم

خامه 80 گرم

لیمو ترش یک دوم ق غ

خامه 150 گرم

شکلات تلخ 200 گرم

خامه صبحانه 100 گرم

کره 20 گرم

طرز تهیه:

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.

60 گرم شکر را به زرده اضافه کرده و با ویسک هم بزنید.

روغن و شیر را به ترتیب اضافه و هم بزنید.

آرد و پودر کاکائو را به مایه افزوده و کاملا مخلوط کنید.

سفیده را فرم دهید و در سه مرحله 100 گرم شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا به مرحله ی سافت پیک برسد.

یک سوم از سفیده را به مایه اضافه کرده، با لیسک هم بزنید. بقیه سفیده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

مواد را در قالب 20 سانت که چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید. 

قالب را روی سطح بکوبید تا حباب های مایه کیک گرفته شود. 

قالب را در فر 170 درجه به مدت 50 دقیقه قرار دهید.

بعد از پخته شدن  و سرد شدن کیک، آن را به 4 قسمت برش بزنید.

برای تهیه مواد فیلینگ 100 گرم شیر را بن ماری کرده تا گرم شود. 150 گرم شکلات تلخ را به شیر اضافه کنید تا آب شود.

50 گرم شیر را بن ماری کرده تا گرم شود. شکلات سفید را به شیر اضافه کنید تا شکلات آب شود.

مواد شکلاتی را کنار بگذارید تا سرد شود.

150 گرم خامه را فرم دهید 50 گرم رابه مواد فیلینگی شکلات تلخ اضافه کنید. سپس تمام شکلات را به خامه اضافه کرده فرم دهید و کنار بگذارید.

80  گرم خامه را فرم دهید یک چهارم آن را به مواد فیلینگی شکلات سفید  اضافه کنید. لیمو ترش را به مواد اضافه کرده، سپس تمام شکلات را به خامه اضافه کرده فرم دهید و کنار بگذارید.

روی لایه اول کیک خامه شکلاتی تلخ، لایه دوم خامه شکلاتی سفید، لایه سوم خامه شکلاتی تلخ قرار دهید.

150 گرم خامه را فرم دهید و کیک را خامه کشی کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

200 گرم شکلات را بن ماری کرده خامه را به آن اضافه کنید وقتی کاملا یکدست شد کره را اضافه کنید تا گاناش روانی به دست آید.

بعد از یک ساعت گاناش را روی کیک ریخته و ضاف کنید.

کیک را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده، سپس سرو کنید.

 

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن