طرز تهیه کیک چوبل شکلاتی فوق العاده
کیک چوبل شکلاتی فوق العاده Dark and White Chocolate Cake
ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
شکر 60 گرم
روغن مایع 80 گرم
شیر 100 گرم
آرد 120 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
شکر 100 گرم
شکلات تلخ 150 گرم
شیر 100 گرم
خامه 150 گرم
شکلات سفید 80 گرم
شیر 50 گرم
خامه 80 گرم
لیمو ترش یک دوم ق غ
خامه 150 گرم
شکلات تلخ 200 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
کره 20 گرم
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
60 گرم شکر را به زرده اضافه کرده و با ویسک هم بزنید.
روغن و شیر را به ترتیب اضافه و هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو را به مایه افزوده و کاملا مخلوط کنید.
سفیده را فرم دهید و در سه مرحله 100 گرم شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا به مرحله ی سافت پیک برسد.
یک سوم از سفیده را به مایه اضافه کرده، با لیسک هم بزنید. بقیه سفیده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مواد را در قالب 20 سانت که چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید.
قالب را روی سطح بکوبید تا حباب های مایه کیک گرفته شود.
قالب را در فر 170 درجه به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخته شدن و سرد شدن کیک، آن را به 4 قسمت برش بزنید.
برای تهیه مواد فیلینگ 100 گرم شیر را بن ماری کرده تا گرم شود. 150 گرم شکلات تلخ را به شیر اضافه کنید تا آب شود.
50 گرم شیر را بن ماری کرده تا گرم شود. شکلات سفید را به شیر اضافه کنید تا شکلات آب شود.
مواد شکلاتی را کنار بگذارید تا سرد شود.
150 گرم خامه را فرم دهید 50 گرم رابه مواد فیلینگی شکلات تلخ اضافه کنید. سپس تمام شکلات را به خامه اضافه کرده فرم دهید و کنار بگذارید.
80 گرم خامه را فرم دهید یک چهارم آن را به مواد فیلینگی شکلات سفید اضافه کنید. لیمو ترش را به مواد اضافه کرده، سپس تمام شکلات را به خامه اضافه کرده فرم دهید و کنار بگذارید.
روی لایه اول کیک خامه شکلاتی تلخ، لایه دوم خامه شکلاتی سفید، لایه سوم خامه شکلاتی تلخ قرار دهید.
150 گرم خامه را فرم دهید و کیک را خامه کشی کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
200 گرم شکلات را بن ماری کرده خامه را به آن اضافه کنید وقتی کاملا یکدست شد کره را اضافه کنید تا گاناش روانی به دست آید.
بعد از یک ساعت گاناش را روی کیک ریخته و ضاف کنید.
کیک را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده، سپس سرو کنید.