کیک اسفنجی پنبه ای ژاپنی
ترجمه ی خانه ی کیک رز
مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد
کره 60 گرم
شیر 100میلی لیتر
آرد 60 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
شکر 90 گرم
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
سفیده و زرده پنج تخم مرغ را جدا کنید.
کره و شیر را در ظرفی ریخته روی بن ماری قرار دهید تا کره آب شود.
ظرف را از روی بن ماری برداشته آردها را روی آن الک کنید و با ویسک هم بزنید. زرده ها به همراه وانیل را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید در آخر یک تخم مرغ کامل هم اضافه کنید و هم بزنید.
سفیده را فرم دهید، نمک را اضافه کنید سپس شکر را در سه مرحله افزوده و هم بزنید تا به استیف پیک برسد.
یک سوم سفیده را به مایه آماده شده اضافه و با ویسک هم بزنید.
سپس همه ی مایه را به بقیه سفیده اضافه کرده و هم بزنید.
داخل قالب 20 در 20 را کاغذ روغنی گذاشته، مایه را داخل قالب ریخته و چند بار روی سطح بکوبید، سپس قالب را در قالب 25 در 25 قرار دهید.
قالب ها را در در سینی 30 در 40 قرار داده و داخل سینی آب بریزید.
قالب را در فر 150 درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.