آموزش کیککیککیک پزیکیک شکلاتیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

کیک موکا پنیری استاد بنایی فر

کیک موکا پنیری

مواد لازم:

پنیر ماسکارپونه یک بسته

شکر یک و نیم پیمانه

روغن یک دوم پیمانه

نسکافه 2 ق غ

تخم مرغ 5 عدد متوسط

پودر کاکائو نصف پیمانه

بکینگ پودر 2 ق چای خوری

شیر یک دوم پیمانه

آب جوش 3 ق غ

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید.

روغن مایع اضافه شده و هم بزنید.

پنیر را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و یک دقیقه با دور کند همزن بزنید.

شیر را اضافه کنید و هم بزنید.

پودر نسکافه را در آب جوش حل کنید وبه مواد اضافه کنید.

موادخشک شامل آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را داخل مواد ریخته و هم بزنید.

مایع را در قالب چرب و ارد پاشی شده ریخته و به مدت یکساعت در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن