چگونه نان بادام بپزیم؟
نان کره ای بادام
ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
شیر ولرم ۱۹۰ گرم
خمیر فوری ۷ گرم
کره ۷۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
نمک ۷ گرم
تخم مرغ یک عدد
ارد گندم ۳۵۰ گرم
کشمش ۵۰ گرم
آب ۸۰ گرم
شیره توت یا انگور ۱۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر بادام ۱۲۰ گرم
طرز تهیه:
شیر و مخمر را کاملا هم بزنید.
شکر و نمک را اضافه کنید.
تخم مرغ و ارد را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید.
خمیر را روی سطح صافی ورز دهید.
خمیر کمی چسبنده است.
روی خمیر را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
روی سطح ارد بپاشید. خمیر را روی سطح قرار داده و ورز دهید تا به دست نچسبد.
۷۰ گرم کره را اضافه کرده و کم کم ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
بعد از یکدست شدن خمیر را به مدت ۷ دقیقه ورز دهید.
روی خمیر را پوشانده و یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.
کشمش را در آب و شیره به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید.
۱۲۰ گرم کره نرم را با لیسک بزنید.
شکر را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
کشمش ها را از صافی رد کنید.
بعد از استراحت خمیر، پف آن را گرفته و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.
روی خمیرها را پوسانده و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
خمیرها را با وردنه باز کرده، مواد بادام و کشمش را روی ان ریخته و لول کنید.
خمیر لول شده را از وسط به صورت طولی برش بزنید و باهم گیس کنید.
خمیرهای گیس شده را گرد کنید.
خمیرها را به مدت یک ساعت استراحت دهید، سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.