آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان صبحانهنان ها

چگونه نان بادام بپزیم؟

 نان کره ای بادام

ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:

شیر ولرم ۱۹۰ گرم
خمیر فوری ۷ گرم
کره ۷۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
نمک ۷ گرم
تخم مرغ یک عدد
ارد گندم ۳۵۰ گرم
کشمش ۵۰ گرم
آب ۸۰ گرم
شیره توت یا انگور ۱۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر بادام ۱۲۰ گرم

طرز تهیه:

شیر و مخمر را کاملا هم بزنید.
شکر و نمک را اضافه کنید.
تخم مرغ و ارد را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید.

خمیر را روی سطح صافی ورز دهید.
خمیر کمی چسبنده است.
روی خمیر را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
روی سطح ارد بپاشید. خمیر را روی سطح قرار داده و ورز دهید تا به دست نچسبد.

۷۰ گرم کره را اضافه کرده و کم کم ورز دهید تا کاملا یکدست شود.

بعد از یکدست شدن خمیر را به مدت ۷ دقیقه ورز دهید.

روی خمیر را پوشانده و یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.

کشمش را در آب و شیره به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید.

۱۲۰ گرم کره نرم را با لیسک بزنید.
شکر را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

کشمش ها را از صافی رد کنید.
بعد از استراحت خمیر، پف آن را گرفته و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.
روی خمیرها را پوسانده و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

خمیرها را با وردنه باز کرده، مواد بادام و کشمش را روی ان ریخته و لول کنید.

خمیر لول شده را از وسط به صورت طولی برش بزنید و باهم گیس کنید.

خمیرهای گیس شده را گرد کنید.

خمیرها را به مدت یک ساعت استراحت دهید، سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن