آموزش کیککاپ کیککیککیک پزیکیک ترکیه ایکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک نشاسته ذرت، آموزش کیک نشاسته ذرت

این کیک بافت و طعم خوبی دارد.

می توانید این کیک را بدون نشاسته درست کنید اما بافت آن تغییر می‌کند.

مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد
آرد ۲۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ق چ
نمک یک پنس
روغن مایع ۷۵ گرم
شیر ۲۵۰ گرم

زست لیمو یا وانیل یک ق چ

 

طرز تهیه:

سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا کنید.
سفیده را با همزن بزنید تا پف کند، صد گرم شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا از کاسه نریزد.

سفیده رو توی یخچال بزارید.

آرد و صد گرم شکر و نمک و بیکینگ پودر و زست لیمو رو مخلوط کنید.

زرده ها و شیر و روغن رو داخل مواد خشک بریزید و یک دقیقه هم بزنید.

در انتها سفیده تخم مرغ رواضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

مایه را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن