پنکیک خانگی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه با بافتی عالی

پنکیک ها درر آمریکای شمالی معمولا برای صبحانه تهیه و مصرف می شود. در آنجا پنکیک ها اکثرا با شربت افرا یا کمی کره سرو می شود. اما هنگام مصرف آن هیچ محدودیتی وجود ندارد و می توان با عسل و …. نیز مصرف شود.

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد 
شکر 45 گرم
آرد 140 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
 وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
ماسکارپونه 45 گرم
شیر 150 گرم
 چیپس شکلات چیپسی شیری یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا پف کرده و از ظرف نریزد.

در همین حین زرده و شکر را با هم مخلوط کنید تا سفید شود.

ماسکارپونه و وانیل مایع را اضافه کنید. سپس شیر را بریزید.

در ظرفی دیگر آرد را الک کرده، مخلوط شیر، تخم مرغ و ماسکارپونه را در آن بریزید سپس مخلوط کنید.

سفیده های زده شده را کم کم اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

شکلات چیپسی ها را داخل مخلوط بریزید.

در ماهیتابه ای که گرم کرده اید، یک ملاقه کوچک از خمیر را بریزید و هر طرف آن را کمتر از یک دقیقه بپزید و لذت ببرید!

اگر علاقمند به تهیه پنکیک هستید این پست ها را نیز ببینید.

دستور پنکیک خانگی با مغزی شکلات

آموزش پنکیک خوشمزه

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن