آموزش کیککیککیک پزیکیک رویالکیک عصرانه

آموزش کیک رویال استاد وفاپیشه

کیک رویال استاد وفاپیشه

مواد لازم دو لایه اول:

شکر 3/4 پیمانه

آرد 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

خامه ترش 1 پیمانه

جوش شیرین 1/8 ق چ

مغزی فندق و خرفه به مقدار لازم

مواد لازم برای دو لایه دوم:

شکر 3/4 پیمانه

آرد 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

خامه ترش 1 پیمانه

جوش شیرین 1/8 ق چ

پودر کاکائو 1/4 پیمانه

مغزی آلوی خشک و شکلات چیپسی به مقدار لازم

می توان به جای الوی خشک از کرنبری، کمپوت گیلاس، کشمش و … استفاده کرد.

فیلینگ کیک:

کره به دمای محیط رسیده 250 گرم

شیر عسلی کاراملی شده یک قوطی 400 گرمی

طرز تهیه:

دو قالب 18 یا 20 سانت را کاغذ روغنی بگذارید.

در هر 4 لایه فرایند اماده کردن به صورت زیر می باشد.

تخم مرغ ها و شکر را با همزن بزنید تا کشدار و سفید شود. خامه ترش را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

آرد و جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.( توجه داشته باشید که در دو لایه بعدی باید به ارد و جوش شیرین پودر کاکائو را نیز اضافه کرده و با مواد هم بزنید)

در هر بار که مایه را برای دو لایه کیک اماده کردید آن را به دو قسمت تقسیم می کنید در دو لایه اول به یکی مغزی فندق یا گردو یا … اضافه و به دیگری تخم خرفه اضافه کنید.

در دو لایه بعد به یکی الوی خشک یا کرنبری یا … و به دیگری شکلات چیپسی نسوز اضافه کنید.

مواد را در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد.

بعد از سرد شدن لایه ها مواد فیلینگ را اماده کنید.

کره را با همزن بزنید تا یکدست شود. شیر عسلی کاراملی شده را به آن اضافه کرد و هم بزنید تا شبیه خامه فرم گرفته شود.

سپس کیک را با این مواد فیلینگ کرده و به دلخواه تزیین کنید.

پ.ن1: برای کاراملی کردن شیر عسلی می توان قوطی شیر عسلی را به مدت 6 تا 7 ساعت در قابلمه ای که در آن  آب ریخته اید، قرار داده و روی شعله ملایم بگذارید. توجه کنید که هر موقع آب درون قابلمه کم شد به آن آب اضافه کنید تا قوطی سر عسلی نترکد.

پ.ن2: می توان از شیر عسلی خانگی که دستورش در اینجا آمده نیز استفاده کرد.

پ.ن3: اگر خامه ترش در دسترس نداشتید، ماست را 24 ساعت خارج از یخچال قرار دهید تا ترش شود و با مقدار مساوی خامه صبحانه مخلوط کرده و استفاده کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن