آموزش پخت ناندونات

آموزش پیراشکی کرمدار عالی

پیراشکی کرمذار

موادلازم:
آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
خمیرمایه ۱ ق غ
نمک نوک ق چ
وانیل ۱/۲ق چ

طرز تهیه:

خمیر مایه را با یک ق غ شکر داخل شیر ولرم بریزید و روی آن را به مدت ده دقیقه بپوشانید تا پف کند.

 تخم مرغ،وانیل و باقیمانده شکر را با هم مخلوط کنید،کره نرم را افزوده همزده وسپس خمیر مایه عمل اومده را اضافه کنید.

آرد را الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید. سپس ارد را به مواد بالا افزوده و با دست ورز داده تا خمیری شود.

مقدار آرد گفته شده در رسپی تقریبی است چون نوع و جنس آردها باهم متفاوت است . پس تا جایی آرد بزنید که خمیری شود وبه دست نچسبد.

خمیر را ده دقیقه ورزدهید.

سپس داخل ظرف چرب شده گذاشته، رویش را بپوشانید و در دمای محیط ۲ ساعت استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

.پف خمیر را گرفته  و به دو  قسمت تقسیم کنید،

هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه به قطر ۷الی ۸ میل بازکرده وکاتر گرد یا بیضی بزنید.

کاتر که زدید روی خمیر پارچه گذاشته و۳۰ دقیقه استراحت دوم دهید.

داخل قابلمه کوچکی روغن بریزید روی شعله قرار داده و اجازه دهید تا داغ شود.

 خمیر را به کمک کاغذ روغنی برداشته ودر روغن بیاندازید و با قاشق روغن را روی آن بریزید که  بیشتر پف کند.

موقع سرخ کردن حرارت  باید کم باشد که مغزپخت شود.

بعد از سرخ شدن از داخل روغن برداشته و داخل صافی بگذارید که روغن اضافه گرفته وخنک شود.

موادلازم برای کرم پیراشکی:

شیر۳پیمانه

آرد سفید ۴ق غ

نشاسته ذرت ۴ق غ

شکر۱/۲پیمانه

وانیل 1ق چ

کره 2 ق غ
همه مواد را باهم مخلوط وروی حرارت بگذارید،مدام همزده تا غلیظ شود،

۱ق چ وانیل و۲ق غ کره را اضافه کنید و هم بزنید.

غلظت باید طوری باشد که جای پره همزن روی آن بماند.
کرم را به ظرف دیگر انتقال داده، روی آن سلفون کشیده و در یخچال قرار دهید.  با قیف داخل پیراشکیها را پر کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن