آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپینکات خانه داری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین با بافت و طعمی عالی

Apple and cinnamon cake

كيك سيب و دارچين خوشمزه

این کیک یکی از بهترین دستورات کیک عصرانه و کافی شاپی است که بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیار زیادی دارد.

به راحتی و با مواد در دسترس اماده شده و بافت و طعمی بسیار عالی دارد.

کافیست به نکات گفته شده دقت کنید، آن وقت کیکی بسیار عالی و خوشمزه خواهید داشت.

این کیک را می توان در قالب 25 سانت گرد، یا 23 سانت مربع با ارتفاع 7 سانت  و یا قالب بیست در سی پخت.

مدت زمان پخت آن در دمای 180 درجه سانتی گراد حداقل یک ساعت و حداکثر یک ساعت و ربع می باشد.

مواد لازم :

آرد :  375 گرم یا  3/4و2 پیمانه

بیکینگ پودر  یک ق غذاخوری

شکر  1 و 3/4 پیمانه

روغن مایع  1 پیمانه

تخم مرغ  4 عدد

آب پرتقال یک سوم پیمانه

نمک  یک دوم قاشق چایخوری
وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری

سیب پوست کنده و برش زده شده 4 عدد (من با هسته گیر، هسته سیب را دراورده و به صورت حلقه ای برش زدم)

دارچین 2 قاشق چایخوری

پودر قند به میزان لازم برای تزیین.

پ.ن: به جای آب پرتقال می توان از شیر یا آب میوه طبیعی یا حتی آب استفاده کرد اما مناسب ترین گزینه که طعم و عطری متفاوت به کیک می دهد آب پرتقال است.

طرز تهیه :

قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کنید.یا از روغن جدا کننده استفاده کنید.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

یک چهارم پیمانه از شکر دستور را با دارچین مخلوط کرده و سیب ها را لایه لایه در ظرف گذاشته و روی آن مخلوط شکر و دارچین بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بماند.

تخم مرغ ها و بقیه شکر و روغن و آب پرتقال و وانیل و مخلوط آرد و بیکینگ پودرو نمک را در ظرفی ریخته و دو دقیقه با دور تند همزن، هم بزنید.

توجه: بیشتر از دو دقیقه هم نزنید چون پف کیک میخوابد.

بعد از دو دقیقه هم زدن، بافت کیک ربانی خواهد شد و با بلند کردن مایه کیک با قاشق به صورت ربانی روی هم ریخته می شود.

مقداری از مایه کیک را داخل قالب ریخته،روی آن سیب چیده و بقیه مایه کیک را روی آن بریزید.

می توانید به دلخواه روی مایه نهایی هم سیب بچینید.

 

قالب رو در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

توجه: حرارت فر را بالا نبرید تا با حرارت ملایم سیب ها پخته و کیک خوشرنگ شود.

بعد از پخت،  اجازه دهید کیک در قالب کمی خنک شود، سپس روی توری سیمی برگردانید تا کاملا سرد شود.

بعد روی كيك را به دلخواه با پودر قند تزیین کنید.

اگر مایل به درست کردن کیک و شیرینی با سیب هستید می توانید پست های زیر را نیز مشاهده کنید.

مافین سیب رژیمی

کوکی سیب و جو دوسر خانم شریعت

آموزش کیک سیب و دارچین با بافتی بینظیر

چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی

آموزش پای سیب استادبنایی فر

پای سیب بنیامین

آموزش پای سیب استاد گلاور

پای سیب کیکی صالحه دردایی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن