آموزش شیرینی
-
آموزش میکادو مجله هنر آشپزی
میکادو مواد لازم: برگ مخصوص میکادو 4 ورق آرد سفید 1 پیمانه روغن جامد 1 پیمانه ( یا مخلوط…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی اسکار صالحه دردائی
شیرینی اسکار صالحه دردائی مواد لازم آردگندم 100 – 120 گرم(بسته به نوع آرد) آرد سبوسدار(آرد نان سنگک) 30…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی کشمشی زنده یاد سیاح
شیرینی کشمشی – زنده یاد میترا سیاح روغن جامد 200 گرم پودر قند 350 گرم آرد 300 گرم كشمش ريز …
بیشتر بخوانید » -
آموزش کاکا کدو حلوایی
کاکا کدو حلوایی خانه کیک رز مواد لازم ارد برنج ۱۷۵ گرم ارد گندم ۲۵۰ گرم شکر ۲ پیمانه سر…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کاپ کیک البالو “cherry cupcake”
کاپ کیک آلبالو مواد لازم: آرد :. 300 گرم آلبالو: 200 گرم کره: 200 گرم …
بیشتر بخوانید » -
چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی
چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی این چیزکیک یه مقدار سنگین هست. با نصف مواد قالب 20 در 20…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پنکیک خوشمزه
پنکیک مواد لازم: تخم مرغ یک عدد پودرقند یک چهارم پیمانه کره گرم آب شده 20 گرم شیر یک و…
بیشتر بخوانید » -
دونات (مخصوص نان های فانتزی)
دونات (مخصوص نانهای فانتزی) مواد لازم ارد۲۵۰گرم شکر۴۰گرم روغن مایع۱۵گرم بهبود دهنده ۳گرم نمک۲گرم مایه خمیر۵گرم وزن چانه ها۶۰گرم اب…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی اسلایسی شکلاتی
شیرینی اسلایسی شکلاتی مواد لازم شیر ۲۵۰ گرم ارد ۱۹۵ گرم شکر ۴۵۰گرم ماست ۲۶۰ گرم کره یا روغن مایع…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استادبنایی فر
پای سیب کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده) پودر قند ۲۰۰ گرم(از ملزومات) تخم مرغ ۴عدد ماست ۱۵۰ گرم وانیل…
بیشتر بخوانید »