آموزش شیرینی
-
طرز تهیه کاپ کیک البالو “cherry cupcake”
کاپ کیک آلبالو مواد لازم: آرد :. 300 گرم آلبالو: 200 گرم کره: 200 گرم …
بیشتر بخوانید » -
چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی
چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی این چیزکیک یه مقدار سنگین هست. با نصف مواد قالب 20 در 20…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پنکیک خوشمزه
پنکیک مواد لازم: تخم مرغ یک عدد پودرقند یک چهارم پیمانه کره گرم آب شده 20 گرم شیر یک و…
بیشتر بخوانید » -
دونات (مخصوص نان های فانتزی)
دونات (مخصوص نانهای فانتزی) مواد لازم ارد۲۵۰گرم شکر۴۰گرم روغن مایع۱۵گرم بهبود دهنده ۳گرم نمک۲گرم مایه خمیر۵گرم وزن چانه ها۶۰گرم اب…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی اسلایسی شکلاتی
شیرینی اسلایسی شکلاتی مواد لازم شیر ۲۵۰ گرم ارد ۱۹۵ گرم شکر ۴۵۰گرم ماست ۲۶۰ گرم کره یا روغن مایع…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استادبنایی فر
پای سیب کره ۲۰۰ گرم(به دمای محیط رسیده) پودر قند ۲۰۰ گرم(از ملزومات) تخم مرغ ۴عدد ماست ۱۵۰ گرم وانیل…
بیشتر بخوانید » -
پای سیب بنیامین
پای سیب بنیامین مواد لازم : کره نرم شده 250 گرم پودر قند 250 گرم وانیل کمی تخم مرغ 4…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استاد گلاور
شیرینی پای سیب پای سیب استاد گلاور عزیز مواد لازم آرد ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد (۷۰گرمی) کره ۲۰۰…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی لطیفه خانگی با بافتی بینظیر
شیرینی لطیفه رسپی سرکار خانم حمیده تختی مواد لازم: آرد قنادی ۷۰ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم (از آرد ذرت…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی توت
شیرینی توت مواد لازم بادام 100 گرم شکر 100 گرم شکر دانه درشت خیلی کم برای غلتاندن توت ها…
بیشتر بخوانید »